5 Apr 2014

Immejurkie's tips voor de feestdagen.Tijdje geleden ging het over dat ze je een lekker wijf gaan noemen als je een immejurkie aandoet. Daarna kwam het ploeterverhaal van de mooie mevrouwen op tv die altijd strak immejurkies moeten zitten. Nu zijn we toe aan het Seizoens Immejurkie. Kerstdinertjes van je werk, Kerst Prive, Oud & Nieuw en dan ook nog je dress voor het Nieuwjaarsconcert. Eerst even wat onderzoek. Kerstjurk levert 230.000 hits op, valt me nog mee. Feestjurk gaat al lekkerder, 572.000 hits. Nieuwjaarsconcertjurk bestaat niet, dus het lijkt me dat je daar je kerst- of feestjurk in de herhaling kunt gooien. Zover is het nog niet. Je hebt misschien uberhaupt geen jurk. Meisjes, al het goeie komt in 5 tips, daarom gratis voor jullie, de 5 ultieme tips hoe ook jij strak Immejurkie onder/naast/ver weg van/zonder Kerstboom het jaar uit catwalkt.
1.   Ga niet naar de Prmrk, want dan heb je hetzelfde aan als meisjes van 16.
2.      Eet 3 weken tot aan kerst niks, op zijn hoogst worteltjes (niet van marsepein) en gestoomde tonijn. Brrrr.
3.      Neem een voorschot op de toekomst. Door die wortelen zit je skinny aan een of ander zakelijk kerstdiner. Maar via de laatste pepernoten en dat plakje banketstaaf en die ene chocoladeletter zit je minder skinny en iets strakker in je jurkie tegen dat het menens is met kerst. Als je dat van jezelf weet, koop dan niet een genadeloos strak zwart nummertje, ook niet met een correctiegevaarte van de hema eronder, maar neem dat voorschot. Doe iets met plooien of elastiek waar een sjaal over kan. Zie ook mijn laatste tip: latex is reuzehandig!
4.      Zorg dat het gewoon op 30 graden in de wasmachine kan en strijkvrij opdroogt binnen 10 minuten. Het mag dus niet smelten op de verwarming of krimpen. Allebei vreselijk.
5.      De laatste tip is een Noodgevallen Tip: bestel 5 setjes van 5 euro per stuk op marktplaats, gooi ze in de donkere wolwas en ga ze passen. Ik heb alvast gechecked, de goedkoopste is 4 euro, is wel een positie-gala-jurkje, maar dat kan vanwege tip 4 juist handig zijn.

Ziet je marktplaatsgarderobe er niet uit, zet de hele rambam dan voor 25 euro op de site en bestel van de winst een little black of red of purple number op internet. Of wacht! Zie net dat een latex gevalletje voor 8 euro weg mag! Doen! Rekt ook lekker mee. Kan alleen niet over de verwarming, maar volgens mij kun je dat spul afnemen met een nat doekje.

Zo, je bent er klaar voor! Boodschappen hoef je de komende weken bijna niet te doen, want meer dan worteltjes en die tonijn heb je niet nodig. Die besparing kun je trouwens prima gebruiken als je bijpassende hakken bij dat immejurkie nodig hebt. Immejurkie kan er niets meer misgaan.

Mail bij nieuw jurkie