5 Apr 2014

Wat trek je aan onder dat jurkie.


Dit is een immejurkie over wat je dan √≥nder dat kerstjurkie aanmoet. Dat is soms nog lastiger dan ’t jurkie zelf. Ik bedoel, moet je dan dus aan een corset gaan denken? Of zo’n soort elastieken kous maar dan voor je romp – met als weerzinwekkend risico dat dat ding van onderaf gaat oprollen? Of doe je gewoon de eerste de beste onderbroek met totaal niet bijpassende bh aan? Zelf vind ik de bovenrand van je panty zo knellen en schuren. Trek ik toch weer een hemdje aan, zodat ik die panty over dat hemdje kan sjorren. Je hebt ook een soort elastische correctiesetjes die je tot net onder je bh aandoet, dus van onder je heupen tot net onder die bh. Ik weet niet hoor, zou dat nou wel lekker zitten? Het zijn me de keuzes wel.
Ik ga er vanuit, dat jullie allemaal al weten wat je met kerst en alles aan doet, check anders nog even die immejurkie seizoensjurkie met die 5 weergaloze Immejurkie feestdagentips. Over wat je eronder aan doet, tja, daar ga ik (liever) niet over. Om jullie niet helemaal in verwarring achter te laten, heb ik 1 tip. Voor als jij iemand bent die een man heeft die het normaal vindt om met kerstlingerie aan te komen zetten. Al dan niet in een maat te klein. Het is een Brits fenomeen, maar je ziet het bij ons nu ook. Dat weet ik, omdat ik het in de etalage van de hkmllr heb zien hangen, dus er zullen hier ook wel mannen zijn die oprecht denken dat ze hun vrouw daar een plezier mee doen. Overkomt het jou, dan is dit de tip: Gooi ’t setje in de was, droog het op de verwarming en gebruik het vervolgens als rolladenetje of voor om de kalkoen. Je knoopt gewoon wat uiteindjes aan elkaar en klaar is-t-ie. Gaat dat je te ver, dan kun je er altijd nog sterretjes van knippen, die je als tafeldecoratie nonchalant over de tafel strooit of op een kerstbal plakt. Daar heb je zelf nog jaren plezier van.
Mail bij nieuw jurkie