17 Sep 2014

Immejurkie’s finest hours. 1.


Immejurkie’s finest hours, nr 1.
Het is echt gebeurd, een jaar of 6 geleden. Werkte voor een mooi tijdschrift van een grote Nederlandse bank. Keurige kwaliteit voor clienten van private banking. Kun je niet met grappen en grollen aan komen zetten. En het was altijd bloedspoed. Op maandag belden ze me, of ik op dinsdag een telefonisch interview met de heer Ad S. van KPN kon doen. Tuurlijk joh! Meteen googelen, groen logo, dat wist ik wel, iets met telefonie, ook iets met kabels, ofnee, glasvezels? Een middag, nacht en ochtend lezen verder, was ik volleerd KPN-er. Omzetcijfers, strategie, CV van Ad S., analistenvisies, alles. Klokslag 14:00u gaat de telefoon. De personal assistant van Ad S. Gelukkig zit ik al een uur klaar met 2 recorders (1 extra voor ’t geval dat), pen, laptop, al die cijfers en mijn 20 briljante vragen. En ja, daar heb je hem. Ik doe ijsbrekerig leuk en zeg: “Meneer S, ik heb een competitive edge ten opzichte van u.” Meneer S: “Ojaa?? Wat dan?” Ik: “Ik weet wel hoe u er uit ziet, maar u weet niet hoe ik eruit zie. Haha.” Toen vond ik dat grappig. Maar Ad S. was onverwacht nog veel grappiger: “Vertelt u eens, bent u blond?”. 

Mail bij nieuw jurkie