31 Dec 2014

Immejurkie Flasht Back

Onbegrijpelijk.
Dacht dat we duurzaam waren. Nou, mooi niet dus. Weet je hoevaak DuurzaamJurkie is gelezen? 1 x en dat ben ik dan waarschijnlijk zelf. Of het is een foutje van google, kan ook. De andere duizenden en duizenden views gingen vooral naar politieke jurkies of andere jurkies die iets stelligs beweren. LintjesIn staat nog op nummer 4, die over de Toga in de kerk op nummer 3, de uitleg van de Mooizeggers op nummer 2 en de Mooizeggers zelf op 1.

Topo vind ik altijd leuk om te oefenen met google analytics: 30 landen! Meest recente toevoegingen aan het landenlijstje: Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk. En Argentinie...kennen we daar iemand?

Dan jullie technologie. Mobile Devices natuurlijk: ongeveer 60% van de lezers. Looking good! Ruim een derde zit al dan niet met het lettertype op de grootste stand op een iphone te lezen. Don’t blame me als je straks een bril nodig hebt. Ik ken namelijk iemand en die heeft ook een bril, nou, da’s niet best. Iets minder dan een derde zit op een ipad door de jurkies te swipen, goed zo. De rest zit op een samsung. En daar de rest weer van zit op een blackberry. Of een Sony. Zie ook een Nokia voorbij komen. Cool.

Sinds 1 januari 2014 is het aantal bezoekers met 100% gestegen, wat niet zo gek is want toen is immejurkie gestart. Ik ga niet uitrekenen hoeveel uur ik jullie van je werk of in’t geval van een dokter die ik ken, van z’n poli-spreekuur heb afgehouden. Paar politici heb ik een social media deficiency aangepraat, heb mensen de kans gegeven om elke vrijdag iets op een site te pleuren, heb zorgregisseurs hier en daar over de kling gejaagd en heb alle moeders opgeroepen zich als au-pair van hun eigen gezin aan te melden. Dan hoef je nl nog maar 20 uur per week voor het gezin actief te zijn EN daar krijg je dan geld voor. Briljant land leven we toch.

Eind november kreeg Immejurkie gezelschap van Je Bent Nog Zo Jong, stevige concurrentie, kan ik je vertellen. Je Bent Nog Zo Jong heeft ook een eigen fb, waarvan iemand aan de keukentafel dit zei: “Heet die pagina op fb echt Je Bent Nog Zo Jong??? Oh, ik dacht dat het over jou ging?”.

 Ik heb totalemento geen idee wat ik in 2015 ga schrijven, maar dat wist ik aan het begin van deze flash back immejurkie ook niet. Ik ben vooral blij dat jullie de jurkies en de Je Bent Nog Zo Jong’s graag lezen. Volgens m’n statistiekjes neemt het aantal nieuwe visitors toe, die dan voor het grootste deel upgraden naar returning visitor. Daar doe ik het voor, lezers blij maken of op een wereldidee brengen. Hoe klein ook.

Dank jullie wel voor het lezen, delen, reageren.

Mariette

Mail bij nieuw jurkie