13 May 2015

Immejurkie’s Vaarwel

Daar gaat ze! Immejurkie maakt plaats. Honderd jurkies mochten aan de online waslijn wapperen. Daar blijven ze ook wapperen. Je kunt ze gewoon blijven lezen. Totdat het boekje klaar is. Okay, boekje is er nog niet, eigenlijk nog lang niet, maar dat ligt niet aan de Immejurkies.

Immejurkie is per ongeluk ontstaan, toen een oerhollandse aannemer van tegen de 70 tegen me zei dat ik best een lekker wijf was. Ik liep toen immejurkie. De 99 zusjes van Immejurkie en die Lekker Wijf Immejurkie zorgden samen voor een vast lezerspubliek van 1000 mensen. Alleen via fb. Af en toe stel ik me een zaal met 1000 mensen voor en dan denk ik: ik lijk wel gek dat ik dat allemaal op durf te schrijven want die 1000 vaste lezers plus die 1000 tussendoorlezers LEZEN dat allemaal en WETEN dat nu allemaal.

MoederJurkie bleek nummer 100 te zijn. Toeval. Honderden en honderden mensen lazen deze droevige Immejurkie. Omdat ze echt is. Net als alle andere Immejurkies.

Ik weet niet wat er na de Immejurkies komt, ik laat me verrassen. Alle Immejurkies kwamen ook zomaar uit de toetsen zetten, bijna allemaal waren ze netjes binnen driekwartier klaar en bijna allemaal waren het verrassinkjes, ook voor mij.

Dank jullie wel voor het lezen, herlezen en delen van de Immejurkies. Ik hoop dat de duizenden pageviews gelijk staan aan duizenden glimlachen.

Mariette

Mail bij nieuw jurkie